top of page

tir. 11. mai

|

Lenke sendes før møtestart

Å produsere selv - hva innebærer det?

Filmskaperne Marin Håskjold og Mariken Halle snakker om egne erfaringer med å produsere selv. De beskrive konkrete arbeidsoppgaver, vise filmklipp og inviterer til en samtale om det frigjørende i å selv ta produksjonsbeslutning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Å produsere selv - hva innebærer det?
Å produsere selv - hva innebærer det?

Tid og sted

11. mai 2021, 13:00

Lenke sendes før møtestart

Gjester

Om arrangementet

Filmskaperne Marin Håskjold og Mariken Halle snakker om egne erfaringer med å produsere selv. De beskrive konkrete arbeidsoppgaver, vise filmklipp og inviterer til en samtale om det frigjørende i å selv ta produksjonsbeslutning. De snakker også om muligheten til å forandre systemer som man opplever at ikke fungerer.

ALTERNATIVET Startet i 2017 av filmskaperne Guro Bruusgaard, Magnus Mork, Katja Eyde Jacobsen og Mariken Halle. Målet er kunstnerisk praksis. Filmskaperne hjelper hverandre med å finansiere og produsere prosjektene, men hver kunstner eier sitt eget verk når det er ferdig. Siden oppstarten har ALTERNATIVET produsert Magnus Morks novellefilm «Skogen» (2018), Mariken Halles langfilm «Vi er her nå» (2020) og Marin Håskjolds kortfilm «Hva er en kvinne?» (2020). De er i produksjon av Katja Eyde Jakobsens «Det annet kjønn» og har produsert og lanserer nå Guro Bruusgaards HAN som har premiere på norske kinoer i juni 2021. Marin Håskjold (1993) er utdannet på Nordland kunst og filmhøgskole og produserte sin nyeste kortfilm «Hva er en kvinne?» gjennom Alternativet Produksjon. Hun har også regissert og produsert filmen «Talkshow» og musikkvideoen «Like a Lady». Marin jobber nå med et prosjekt som tar for seg hekseprosessene. Mariken Halle (f.1982) er utdannet på Nordland kunst og filmhøgskole og Akademin Valand i Gøteborg. Hun produserte langfilmene «Kanskje i morgen» og «Verden venter» gjennom Vapen och Dramatik og langfilmen «Vi er her nå» sammen med Alternativet. Hun er nå i innspilling av prosjektet «Uteskolen» som følger barn og voksne gjennom pandemien. Mariken og Marin er også med i det nyoppstartede Filmbyrået JACK.

Dele dette arrangementet

bottom of page