top of page

NSKI Høyskole søker en regissør til å undervise

Oppdatert: 2. mar. 2020

Regissør ønskes

NSKI Høyskole søker en regissør med erfaring fra film til å undervise i faget «Filmregi» for studentene som går 2.året på bachelorutdanningen i regi. Undervisningen foregår torsdager og fredager kl.09.00-12.15 i perioden 9.januar-6.mars 2020.

Om faget «Filmregi»:


Filmregifaget er både et teoretisk og praktisk fag, og danner sammen med personinstruksjon og regi fordypningen i utdanningen bachelor i regi. Det fokuserer såvel på kameraet som fortellerverktøy og det overordnede arbeidet med manusarbeid, analyse, rollebesetning, karakterutvikling, iscenesettelse og prøveprosess.


Om NSKI Høyskole:

NSKI Høyskole tilbyr treårig bachelorutdanning innen skuespillerfag, musikkteater, manus og regi, og er den eneste høyskolen i Skandinavia der Method Acting ligger til grunn for all undervisning.


NSKI Høyskole ble først etablert som fagskole i 2009, og i 2014 fikk skolen sin første akkrediterte bachelorutdanning i skuespillerfag. Per dags dato har vi ca. 130 studenter, tre ansatte i administrasjonen og ca.25 undervisere. Det er åtte studenter i 2 klasse regi.


Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til studiekoordinator Trine Neset Brødremoen på trine@nski.no eller 400 65 006.
Comments


bottom of page